Snabba Cash 2 [2012]

"Det du vill ha kan inte köpas för pengar."
 
Det har gått tre år sedan JW åkte in i fängelset och han ska nu ut på sin första obevakade permission. Han tror att han ska lyckas hitta tillbaka till samhället, men allting förändras när han blir förrådd av sin vän.
Väldigt seg film, inte särskilt händelserik. Ser dock fram emot den sista filmen i trilogin och vad som kommer att hända. Denna film lämnade en hel del frågetecken och även om den inte var särskilt bra lämnade den lite mersmak.
 

Snabba Cash [2010]

"Drömmen att kunna leva normalt kunde bli verklig..."
 
JW lever dubbelliv i Stockholm, dels som högskolestudenten som festar och umgås med Stockholms främsta, dels med narkotikaförsäljning för att ha råd med sitt dyra liv. När han väl vill ut ur skiten, skiter det sig rejält.
Har inte läst boken, som tydligen (som i alla andra fall) är riktigt bra, och har andra fokus än filmen, men tycker nog att den är något sevärd ändå. 
 

Annika Bengtzon

Har nu plöjt igenom de sex nyinspelade filmerna om Annika Bengtzon (från Liza Marklunds böcker) med Malin Crépin i huvudrollen som den karriärsdrivna journalisten. Lätt och underhållande serie.
 
     

Cockpit [2012]

"Jag ville ju bara ha ett jobb..."
 
Piloten Valle (Jonas Karlsson) blir avskedad från sitt jobb och lämnad av sin fru. För att få delad vårdnad av deras son måste Valle skaffa ett jobb och en lägenhet. När han blir nekad alla jobb han söker och hör att de söker en kvinnlig pilot "lånar" han sin systers identitet. Klockren svensk komedi!

Madagascar 3: Europe's Most Wanted [2012]

"Poor animals. You should have stayed in the wild. Now, you deal with ME!"
 
Alex, Gloria, Marty och Melman försöker fortfarande ta sig hem till New York och deras zoo. Efter ett litet stopp i Monaco reser de tillsammans med circusdjur vidare till London. Förvånansvärt bra tredjefilm i trilogin om de fyra zoodjuren som försvann till Madagaskar i första filmen. Nu ska de lära sig att ta hand om en circus samtidigt som de flyr från en polis som är villig att göra vad som helst för att fånga dem och placera dem på hennes vägg.
 

The Adjustment Bureau [2011]

"All I have are the choices I make, and I choose her, come what may."
 
Det är inte skrivet att politikern David (Matt Damon) och ballerinan Elise (Emily Blunt) ska vara tillsammans, trots detta korsas deras vägar. Intressant och häftig sci-fi-film!
 

Tenacious D in the Pick of Destiny [2006]

"What's it gonna be Kyle? You have to decide... Tits... or Destiny."
 
Jack Black och Kyle Gass träffas en dag i Los Angeles och bildar världens bästa rockband Tenacious D. För att lyckas och få världsframgång måste de stjäla The Pick of Destiny - ett magiskt plektrum, och därmed bryta sig in i ett rockmuseum. Tycker man om Tenacious D är denna film ett måste!